Randa Sír ábrája (Kata)

 2011.12.09. 10:59
Az ember azt hinné, lejárt a vállfás ügynökök kora. Ami igaz is. Volt idő, amikor Nagyvárad korzóján lépni nem lehetett tőlük. Mindenáron meg akarták vetetni az emberrel az évszázad szeletelőjét, a legjobb műanyag gombokat, akciós nevesincs mosóport és a tuti kést, mely igen előkelő családból származik – ahogy szegény Nagyanyám mondta –, bot a bátyja Bécsben.

 

Ám az idejük nem járt le. Aluljárókban lehet venni képeslapokat, melynek az árát az etióp éhezők kapják meg. Legalábbis valami nagyon távoli rászorulók. Az árusok nem túl bizalomgerjesztők, mitagadás. De van ünnepi ajánlat a multikban luxusutakra, a legtutibb parfümöt is megvehetjük számukra nevetséges áron. Persze mások egyheti kosztpénze az ára, de hát nem is a „hétköznapi” embereket szólítják le.

 

Aztán ott a teleshop. Elképesztő. Százhúsz kilós hölgy eszik mélán, enyhe kényszerarccal. Tekeri a szobabiciklit, halálunott fejjel. Ez a rossz megoldás. Majd előpattan egy megtestesült Ken baba, tiszta izom, vakító fehér fogak, szimpatikus mosoly. Mint kiderül, a szegény kis rákok valamiféle alkatrészéből kivonnak egy fantasztikus anyagot, és ha azt az ember beszedi, egyből Ken válik belőle. Aki persze nagyon boldog, hogy már nem úgy néznek rá, mint egy kövér fiúra. Majd megjelenik Barbie is, tökéletes alak, incifinci kis bikini, izmos has. Mint kiderül, ő is kövér volt. Arról nem szól a fáma, hogyan nőtte ki a csíkokat, lógó bőrt, de egy biztos: szerinte negyven kilótól szabadult meg. És ha még mindig kételkednénk, kiborítanak egy asztalra valami gyanús állagú és színű akármit: ennyi zsírt adott le két hölgy ijesztően rövid idő alatt. Ettől még ők is elborzadnak. Hát akkor szegény néző…

 

És ha ez sem volna elég, megnézhetjük a csodálatos műanyag karkötőt, amely csalódás: az egyensúlyt segíti, a szinkronhangot nem. Valami fiatal nő próbál kissé „rezegve” beszélni. Hát, ha már ilyen csodát kínálnak potom áron, legalább a szinkronra figyelhetnének.

 

És végül a kedvencem: hölgyek húzgálják látványosan a melltartójukat, majd kiderül, erre is van teleshop-gyógyír. Egy temető nevű nő, bizonyos Randa Sír ( Ronda Shear) megalkotta a csodálatos ábrát (ahhh bra). Ami ez esetben egy fantasztikus melltartó, amiben munkából hazatérve az ember egyből alhat is. Sőt, hármat is fel lehet venni egyszerre. Hát, nehéz magyarul reklámozni angol nevű termékeket.

 

Haladni kell a korral. De nem biztos, hogy a haladás útja a csodálatos lábtörlővel van kikövezve, amelyet súrolhat az ajtó sarka, kutyabaja nem lesz. Addig is rágyújthatunk a BKV-n egy műcigire, legfeljebb szembe kell néznünk a marcona ellenőrrel és el kell neki magyaráznunk, hogy a klevörszmók (clever smoke) mindenki épülésére lett megalkotva. Hátha ennek örömére még a jegyet is elfelejti kérni...

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgardrob.blog.hu/api/trackback/id/tr133450234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andró-Vaskó 2011.12.09. 22:33:38

Ilyen lehet majd a Mennyországban, ha felkeverednek valahogy a cigányok.
süti beállítások módosítása